Az Ezra Miller főszereplésével készült Flash-film nagyon nehezen jutott el abba a szakaszba, hogy leforgassák, majd miután ez tavaly megtörtént, a Warner/DC több mint fél évvel elhalasztotta a bemutatóját. Jelen állás szerint jövő év júniusában mutatják be, azonban a színész jövője szuperhősként bizonytalanná vált, miután az előző héten elég nagy botrányt okozott, és le is tartóztatták. A Rolling Stone számolt be arról, hogy ennek hatására a stúdió vezetői rendkívüli ülésen tárgyaltak Millerről.

A lap megbízható forrásra hivatkozva arról ír, hogy a megbeszélésen az a megegyezés született, hogy szüneteltetik minden olyan projekt fejlesztését, melyben Millernek is szerepe lenne, bár a döntés egyelőre nem végleges. Bennfentesek arról is beszéltek, hogy a színész a The Flash forgatásán is kiszámíthatatlanul viselkedett, gyakran elvesztette az önuralmát, bár erőszakot nem tapasztaltak tőle. Viszont állítólag többször is mondott olyanokat, hogy “Nem tudom, mit csinálok.”

Miller egyszerre forgatta a The Flash-t, valamint a magyar mozikba egy hét múlva érkező Legendás állatok: Dumbledore titkait, melyben visszatér a rejtélyes Credence/Aurelius Dumbledore szerepében. A 29 éves színész az elmúlt években több botrányt is okozott, volt, hogy Izlandon fojtogatott valakit, és a Rolling Stone-nak nyilatkozó források szerint a Warnert már akkor aggasztotta a viselkedése, de végül úgy döntöttek, hogy folytathatja mindkét franchise-ban (ellenben ugyebár a Legendás állatok-franchise-ból a botrányos válása miatt kirúgott Johnny Depp-pel).

Az előző héten történt eseményeket azonban nem ignorálhatta a stúdió sem: Millert letartóztatták, miután több embert is zaklatni kezdett egy hawaii karaokebárban, majd miután óvadék fejében szabadlábra került, tovább folytatta ámokfutását, és egy hotelben egy párra törve az ajtót megfenyegette őket. Emiatt távolságtartási végzést adtak ki ellene a helyi hatóságok, és elmondásul szerint a március eleje óta a szigeten tartózkodó sztár miatt már 10-szer riasztották őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.